Elfenfeest

Elfenfeest

Wat is er nu sprookjesachtiger dan een Elfenfeest? Een zoet thema, met overal bloemetjes en glitters… Als moeder kun je je helemaal te buiten gaan aan alle pastel kleuren en geuren (vaders kunnen dit overigens vast ook, hoor!).

Het is natuurlijk het leukst als iedereen naar huis gaat als een echt elfje. Om een elf te kunnen worden, zullen de kindjes allerlei opdrachten moeten doen. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf vleugeljes, stafjes en bloemenkransen maken. Of de kindjes moeten een toets maken, om te bewijzen dat het echte elfjes zijn, zoals een cupcake versieren, ‘sterrenstof’ maken of de paddestoelendans doen. En aan het einde krijgt iedereen natuurlijk een elfendiploma.

elfenfeestTip: vraag de kindjes om in een t-shirt, rokje en maillot te komen. Zo kunnen ze zichzelf echt ‘omtoveren’ tot elfje.

Marjolijn Tol-Leyten

About Marjolijn Tol-Leyten

Creatieveling, moeder, kindervriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>